julialeversittliv.blogg.se

Jag är bara mig själv. Sång och musik är min stora passion.

Kort Uppdatering

Publicerad 2015-03-10 18:14:31 i Allmänt,

Tänkte ta tillfället i akt och skriva lite om min första vcka som Göteborgare. Jag trivs hittills väldigt bra här. När mamma och pappa åkte var det väldigt jobbigt måste jag erkänna, men jag har väldigt fina vänner här som jag kan vända mig till.
Församlingen har tagit emot mig med öppna armar vilket jag är dem evigt tacksam för. Jag är så glad att jag får ha äran att ta del av deras församling och få bidra med mina gåvor. De är alla unika och speciella på sitt egna sätt jag jag ser hur Gud verkar i var och en av dem. 
Jag märker hur Gud leder mig hela tiden. Jag är precis på rätt ställe just nu. Jag har redan lärt mig så mycket mer om Gud än innan. Hur jag verkligen får förlita mig på att han leder mig och tar hand om mig. Jag är så mycket starkare än jag själv tror ibland och det är enbart tack vare honom. Jag klarar allt tillsammans med honom. Jag har tänkt en hel del på bibelordet "allt förmår jag i honom som ger mig kraft". (filipperbrevet 4:13) Det bibelordet känner jag är rakt riktat till mig :)
Mina arbetskamrater är väldigt trevliga. De tog emot mig med öppna armar och jag känner mig verkligen välkommen. Min handledare är helt fenomenal, hon är otroligt kunnig och jag känner att jag varje dag lär mig så mycket. Jag tror att jag kommer trivas väldigt bra där på ortopedin. 
 
Jag saknar och tänker på er alla därhemma, ha det så bra tills vi ses!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela